the header image

Performanssi

Performanssi
Suvi Parrilla

Leena Kela — Performanssi


Tämä performanssi on arkistoitu, eikä sitä esitetä enää.

Kategoriat: Arkisto, Objektiperformanssi, Osallistava performanssi, Paikkasidonnainen performanssi, ja Yksilötaiteilija

Ensiesitys: 21.07.2009, Perfo Kulttuuritalo Telakka, Tampere

Kesto: 30 minuuttia

Internet: http://www.leenakela.com/?q=performanssi

Video: http://www.leenakela.com/?q=performanssi-video

Materiaalit: Riippuu esityspaikasta ja sen synnyttämästä ideasta / Depending on the context of the performance and the idea that evolves.

Tilavaatimukset: ei vaatimuksia / no requirements

Synopsis

Hei, olisitko ystävällinen ja vastaisit painamalla vihreän luurin kuvaa. Vastattuasi laita puhelimen kaiutintoiminto päälle painamalla sinistä viivanäppäintä oikeassa yläkulmassa (näytön alapuolella). Aseta puhelin mikrofonin läheisyyteen ja pidä sitä siinä puhelun ajan. Kiitos avusta! t. Leena

Performanssi performanssin tekemisestä. Aloitan ilman ideaa. Poistun tilasta etsimään ideaa (kirjoitan lavalla olevaan kylttiin: Osa 1 Suunnittelu). Puhun kännykkääni ideoinnin aikana ja yleisö kuuntelee tätä esitystilassa olevasta toisesta puhelimesta, joka on kaiutintoiminnolla. Kun saan idean, palaan takaisin esitystilaan (Osa 2 Valmistelu). Hankittuani kaikki tarvittavat esitystarvikkeet, performanssi on nimettävä (Osa 3 Nimeäminen esim. Sävellys kolmelle sokeripalalle). Aloitan performanssin, joka luultavimmin on jollain tapaa yleisöä osallistava (Osa 4 Esitys). Esitys päättyy, kun olen saanut kaiken tehtyä (Osa 5 Aplodit ja Osa 6 Siivoaminen).