the header image

Love to the tree Finnish -african ritual dance.

Sanna Karlsson-Sutisna — Love to the tree Finnish -african ritual dance.


Kategoriat: Äänitaide, Kehotaide, Liikelähtöinen performanssi, Objektiperformanssi, Suomi, Työryhmä, ja Yleinen

Ensiesitys: 2015

Kesto: 35min

Video: https://vimeo.com/143838482

Tilavaatimukset: send the to ask email:yoogasaan@gmail.com

Synopsis

Production of Sanna Karlsson-Sutisna Company/ Siivet ry

”Rakkaus Puulle” esityksen kesto 30min.Narinkkatori, Kamppi 20.8.2015 klo 20.00Esitys on Puugurun installaation yhteydessä.

Afrikkalais-suomalainen voimauttava tanssirituaali/ Ritualdance ”Love to the Tree”, Finnish-African power giving spectacle. We bring the Nature to the busy Metropolitans.Sanna Karlsson-Sutisna Company/Siivet ry

Tanssijat: Sanna Karlsson-Sutisna/Suomi, Sibiry Konate/Burkinafaso,Tiina Mankki/SuomiMuusikot: Cheick Cissokho/Senegal, Issiaka Dembele/Burkinafaso, Lassina Ouattara/BurkinafasoTuottaja/Konsepti/puvustus/pääkoreografi: Sanna Karlsson-SutisnaKoreografia: Sanna Karlsson-Sutisna, Sibiry BB Konate, Tiina Makki

Haluamme palautta yhteyden luontoon sekä saada takaisin ja vahvistaa elinvoimamme tässä koneiden maailmassa, jossa monasti tunteille ja ihmisläheisyydelle ei ole tilaa.Sanna Karlsson-Sutisna Company ja Siivet ry on hyvin tunnettu yli 20 vuoden ajan visuaalisesti voimakkaista monikulttuurisista ja poikkitaiteellisista esityksistä ja veistoksista arjen katukuvassa – niin Helsingissä kuin kansainvälisestikin. /Sanna Karlsson-Sutisna Company is provideing freshly innovative Art with strong visual performance. The Company brings solos and group chorographies and multidiciplinary visual arts to everyday life as well as to big stages, with deep connection to Nature and Roots to our rich Cultures of the World.

Lisätiedot:karlsson.sutisna.comsiivet.orgbebedebobo.comESIINTYJISTÄ:Koransoittaja Cheick Cissokho soittaa ja laulaa länsiafrikkalaista perinnemusiikkia. Cissokhon perheessä koransoitto on kulkenut isältä pojalle jo monen sukupolven kautta. Muusikkoperheeseen syntynyt Cheick aloitti koran soiton jo lapsena, isänsä Solo Cissokhon ja isoisänsä Diali Kemo Cissokhon opetuksessa.Suomessa hän soittaa mm. Sila Fato yhtyeessä.

Issiaka Dembele on griottimuusikko perheestä, joka on multi instrumentalistinen ja lahjakas musiikkiin erikoistununt suku. He ovat kiertäneet lukuisissa Euroopan ja Afrikan maiden konserteissa, esityksissä ja festivaaleilla esiintymässä kautta aikain..Kuva- ja tanssitaiteilija Sanna Karlsson-Sutisna (MA) yhdisti kuvan, tanssin sekä veiston jo tila-aikalinjalla Suomen Taideakatemiasta v.1989, opiskeli myös tanssia mm. TEAK:ssa, Berliinin taidekorkeakoulussa, Balilla ja Kuubassa. Hän on yli 25 vuotta tuonut syvää luontoyhteyttä, monikulttuuri- ja rituaalielementtejä taidekentälle ja arkeen ympäri maailmaa, toimien myös opettajana. Hänen julkisia teoksia on mm: Rautatieaseman metrossa ja Taidepuisto ”Elämän Kukka” Helsingissä ja Arques la Bataillessa.

Sibiry Bebe Konate, tanssija, tanssiopettaja, koreografi, on toiminut tanssijana Suomessa 5 vuotta. Hänelle tanssi on matkantekoa, ja hänelle on tärkeää voida viestiä kehon kautta. Sibiryllä on oma tanssi ja musiikkiryhmä: bebedebobo.com.

Tiina Mankki on Tukholman Tanssikorkeakoulusta v.2008 valmistunut tanssitaieilija. Hän on jatkokouluttautunut ja työskennellyt kansainvälisesti Alankomaissa, Kuubassa ja Yhdysvalloissa. Mankki on luonut omia poikkitaiteellisia projekteja esiintyen mm Helsinki Contemporary Galleriassa ja Savoy teatterissa. Hän on myös koulutettu pedagogi, jooga-opettaja ja kehoterapeutti.

Lassina Ouattara on lahjakas muusikko, tanssija ja laulaja suurella sydämellä. Hän on dundun jadjembe perkussionisti Bobo-Dioulassosta. Hän edustaa sekä nyky- että traditionaalista musiikki ja tanssiperinnettä. Hän on esiintynyt mm konserteissa ja festivaaleilla Burkinafasossa, Ghanassa ja Norsunluurannikolla ja Balilla Bali Spirit Festivaalilla.